Inbjudan till föreläsning om Funktionella neurologiska symtom (FNS)


Är du intresserad av att lära dig om FNS och hur vi kan bemöta personer med FNS? Vill du även uppdatera dig om forskningen inom detta område? Då är du varmt välkommen till denna föreläsning.

Kursdatum och tid:
19/1 kl. 13:30-16:00(Fullbokad)
För rehab-personal och läkare i primärvården.

Om du har erfarenhet och frågor redan nu om Funktionella neurologiska symtom som kan belysas under föreläsningen får du gärna maila dom i anslutning till din anmälan till någon av oss på Akademiskt primärvårdscentrum (se nedan adresser).

Aktivitetstyp:
1. Kurser
Verksamhet:
APC Fortbildning
Målgrupp:
Arbetsterapeut, Dietist, Kurator, Specialistläkare, allmänmedicin, Fysioterapeut/Sjukgymnast
Lärandemål:
Efter kursen ska deltagarna: Känna till grundläggande information om FNS och bemötande av personer med funktionella neurologiska symtom samt känna till den senaste forskningen inom området.
Föreläsare:
Emelie Bond, leg fysioterapeut
Charlotte Wallter, leg. fysioterapeut
Thomas Berggren, neurolog och överläkare.
Alla tre arbetar på Rehab station Stockholm (RSS) med multidisciplinär rehabilitering för personer med FNS.
Kostnad:
Kostnadsfri, fika ingår
Kontaktperson:
För ytterligare information kontakta: Christina Eriksson, FPU-ledare för arbetsterapeuter, christina.n.eriksson@sll.se, tfn: 073-037 68 80. Anne Claesson, FPU-ledare för fysioterapeuter anne.claesson@sll.se, tfn: 072-547 14 58. Administratör: Lena Olsson,e-post: lena.ma.olsson@sll.se, tfn: 073-05 05 612
Adress:
Solnavägen 1E
Ort/Område:
Torsplan
Rum:
Plan 4, sal Ljung
Administratör:
Lena Olsson
Kommentarer:
Anmälan senast 12 januari. Våra fortbildningar riktar sig främst till hälso- och sjukvårdspersonal i offentligt eller privat driven primärvård som har avtal med Stockholms läns landsting (undantaget fysisk aktivitet på recept och handlingsprogrammet för övervikt). I mån av plats finns möjlighet för övrig hälso- och sjukvårdspersonal att delta mot särskild kursavgift (kontakta respektive kursansvarig för information om särskild kursavgift). För att avboka kursplats skicka e-post till lena.ma.olsson@sll.se. Avbokningsregler, se PDF nedan.

Bifogade filer